Başkan Sarıalioğlu, Söğütlü Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; Of sınırları içinde olan Söğütlü Mahallesini ziyaret ederek birtakım incelemelerde bulundu. Başkan Sarıalioğlu; Söğütlü mahallesinde çevre düzenleme çalışmalarının yapımı için incelemelerde bulunarak Fen İşleri Müdürlüğü'ne gerekli talimatları verdi. Söğütlü Mahallesi'ne giriş ve çıkışın rahatlatılması amacı ile gerekli görülen çalışmaların planlanması yapıldı. Söğütlü'deki vatandaşlarımızın ve mahalle dışından gelen vatandaşlarımızın buradaki yaşam alanlarında kaliteyi arttırarak, en iyi hizmeti sunmanın tek amaç olduğunu bildiren Sarıalioğlu, ''Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz'' dedi.