Başkan Sarıalioğlu, kara kışta esnafı ziyaret etti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu esnafla sohbet edip, kar topu oynadı.

Of'ta dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yollarda kalan Ofluların imdadına, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yetişti. Belediye ekiplerinin karla mücadele çalışmalarını yerinde denetleyen Sarıalioğlu, yolda kalan vatandaşların araçlarına zincir takmaları konusunda uyardı.

Sokakları beyaza bürüyen kar yağışı sırasında karşılarında Başkan Sarıalioğlu’nu gören vatandaşlar büyük bir şaşkınlık yaşadı. Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Sarıalioğlu’nla bol bol fotoğraf çektirdi. Yolda kalan vatandaşların yardımına koşan Başkan Sarıalioğlu, çocuklarla da kartopu oynadı.