Başkan Sarıalioğlu'ndan, Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu’na Ziyaret

Başkan Sarıalioğlu'ndan, Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu’na Ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan ve AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ile birlikte Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan ve AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ile birlikte Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Sarıalioğlu, "Siyasetçi, Ekonomist, Yerel yönetici ve Türkiye Cumhuriyetinin eski bir bakanı olarak, Çaykur’un başında olmanız çayımız ve bölge insanımız için önemli bir avantajdır" dedi.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'na misafirperverliğinden ötürü teşekkür eden ve Sütlüoğlu'nun Çaykur'da büyük işler başardığına dikkat çeken Başkan Sarıalioğlu, "Şunu özellikle ifade etmek isterim ki Sayın Genel Müdürümüze misafirperverliğinden ve çay ikramlarından dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel çalışmalarını kendilerinden dinledik. Gerçekten kutlanılacak derecede başarılı bir çalışma yapan ekibi de kendisi de Çaykur'a büyük hizmetler veren bir hizmet oluşturmuşlar ondan dolayı kutluyorum. Bu misafirperverliğinden dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ederek başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ise; "Çaykur ve çayımız bölgemizin en önemli omurgasıdır. Türkiye için önemli bir kurumdur. Halkımıza ve şehrimize hizmet etmek bizim için bir mutluluktur. Bölgemizle özdeşleşmiş kurumlarımızla ve Of ilçemize elimizden ne gerekiyorsa yapacağımızı belirterek, yapmış olduğunuz bu nazik ziyarete şahsım ve çalışanlarım adına teşekkür ediyorum." dedi.