Başkan Sarıalioğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Gününü Kutladı

Başkan Sarıalioğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Gününü Kutladı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve İdareciler Günü" dolayısıyla mesaj yayınlayarak basın mensuplarının ve idarecilerin günlerini kutladı. Başkan Sarıalioğlu, yayınladığı kutlama mesajında konuyla ilgili düşüncelerini şöyle belirtti;

BASIN MİLLETİN SESİNE TERCÜMAN OLMAKTADIR

"Değerli Basın Çalışanları; Kamuoyunun bilgilendirilmesi, topluma ışık tutulması, ülke yararına yönlendirilmesi ve aydınlatılması gibi önemli bir görevi yerine getirmekte olan basın kuruluşlarının tüm çalışanlarının bu anlamlı günlerini içtenlikle kutluyorum. Basın, ilçemizde, ülkemizde ve tüm dünyada kamuoyunun sesini duyurma görevini üstlenmiş, halkın görüş ve düşüncelerini dile getirmesine olanak sağlayan önemli bir araç olmuştur. Büyük bir özveriyle çalışan siz değerli basın yayın kuruluşu çalışanlarının her geçen gün mesleklerinde ilerlemek için gösterdikleri çabanın daha büyük başarılara dönüşeceğine inanıyorum. Şimdiye kadar başarıyla yerine getirdiğiniz bu onurlu görevin bundan böyle de aynı duyarlılıkla yerine getirileceğine olan inancımla tüm basın çalışanlarının "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü" kutluyor, selamlarımı ve sevgilerimi sunuyorum"
ifadelerine yer verdi.

MÜLKİ İDARE AMİRLERİ DEVLETİMİZİN ÖNEMLİ BİR YAPI TAŞIDIR

"Kamu hizmetlerinde vatandaşların memnuniyetini dikkate alan bir anlayışla sunulmasında şüphesiz en önemli sorumluluğu idarecilerimiz üstlenmektedir. Mülki idare amirleri, devletimizin önemli bir yapıtaşıdır. İdareciler, bulundukları mevkide yasalar gereği devleti ve hükümeti temsil yetkisine sahip, vatandaşımızın mutluluğu ve refahı için hizmet eden toplumsal önder konumundadır. Mülki idare amirlerimiz, Cumhuriyetimizin ve onun temel değerlerinin koruyucuları olmuşlar, devletle vatandaşlarımız arasındaki bağları güçlendirmişlerdir. Hükümet ve devlet politikalarının kaliteli biçimde hayata geçirilmesi, insan odaklı yönetim yapısının daha üst düzeye ulaştırılması; kamu yönetiminde açıklık, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkelerinin yerleştirilmesi konularında elde edilen başarılarda değerli mülki idare amirlerimizin azim ve gayretleri inkar edilemez. Bu bakımdan, ülkemizin dört bir yanında büyük bir fedakarlık ve görev aşkıyla çalışan mülki idare amirlerimizin, idarecilerimizin çabaları her türlü takdirin üzerindedir. Bu özverili mesleği birlikte yürüttüğümüz Sayın Valimizin, Kaymakamlarımızın, Vali Yardımcılarımızın ve tüm idareci arkadaşlarımızın 10 Ocak İdareciler Gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılı bir meslek hayatı dilerim."
diye konuştu.