Of'ta Karla Mücadele Çalışmaları

Of’ta Çarşamba günü akşam saatlerinde başlayan kar yağışının ardından Of Belediye Fen işleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından İlçe merkezindeki kar temizleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu "Ekiplerimiz tarafından ilçe genelindeki tüm yollar açılmış ve mahallelerimize giden yollar içinde çalışmalar yapılmıştır. Ekiplerimiz tüm olası olumsuz hava şartlarına karşı hazır bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir" dedi.

Of’ta yapılan karla mücadele çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda iş makineleri yardımıyla temizlenirken, yayaların kullandığı kaldırımlarda da ekipler tarafından temizlik çalışmaları yapılıyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, kar yağışı sebebiyle Of Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerekli çalışmaların yapıldığını ve olası tüm olumsuz hava şartlarına karşı gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, cadde ve sokaklarda çalışma yaparken en çok uygunsuz şekilde park edilmiş araçlar sebebiyle sıkıntı yaşandığını dile getirerek, araç sahiplerinin araçlarını trafiğin yoğun olduğu bölgelere park etmemesini ve yapılan parkların uygunsuz yapılmamasını istedi.