Of'ta Karla Mücadele Sürüyor

Of Belediyesi ekiplerinin karla mücadelesini ilçe merkez dahil 68 mahallede devam ediyor.

Kar yağışının etkili olduğu bölgemizde Belediye ekipleri öncelikli olarak şehir merkezindeki çalışmalara ağırlık verirken Büyükşehir Yasasıyla mahalle olan köy ve beldelerde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sarıkaya, Darılı, Balaban, Yemişalan, Ağaçseven, Çamlı, Çamlıtepe, Bölümlü, Gürpınar ve Uğurlu gibi mahallelerde karla mücadele çalışmalarını hızlandıran ekipler, ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması için özveriyle çalışmalarını devam ettiriyorlar. Greyder ile yolu açma çalışmaları ile karla mücadeleyi etkin bir şekilde sürdüren Belediye ekiplerine vatandaşlar da teşekkür ediyor.

Karla mücadelede özverili bir çalışma sergileyen ekiplere teşekkür eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Bütün ekiplerimiz Karla Mücadele'de örnek olacak bir azim gösterdiler. Bundan sonraki çalışmalarında da aynı sabır, kararlılık ve azimle devam edeceklerine olan inancım bizlere güven ve daha fazla çalışma heyecanı veriyor. Bu süreçte meteoroloji verilerine göre son 51 yılın en yoğun kar yağışı (kalınlığı yer yer 180 cm) ye ulaşmıştır. Bu zor şartlara rağmen ekiplerimiz elindeki bütün imkanlarla değerli hemşehrilerimize yardımcı olmaya çalışmıştır. Bütün hemşehrilerime bizlere gösterdikleri sabır ve anlayıştan dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum" diye konuştu.