Onlar İstedi Başkan Sarıalioğlu Söz Verdi

Onlar İstedi Başkan Sarıalioğlu Söz Verdi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Kıyıcık Ortaokulu’nu ziyaret ederek idareci, okul aile birliği ve öğrencilerle sohbet etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Kıyıcık Ortaokulu’nu ziyaret ederek idareci, okul aile birliği ve öğrencilerle sohbet etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ilçe genelinde bulunan bazı okullara Milli Eğitim Bakanlığı'nın yapmış olduğu düzenlemelerle yeni atanan okul müdürlerini ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Sarıalioğlu’nu okul müdürü Abdullah Emer ve öğrenciler karşıladı.

Okul Aile Birliği ve idarecilerle bir süre sohbet eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, daha sonra öğrencilerle bir araya geldi. Burada öğrencilerin ve öğretmenlerin istek ve temennilerini dinleyen Başkan Sarıalioğlu, özellikle kendisinden talep edilen oturma bankları ve okul bahçesinin asfaltlama konusunda destek vereceğini belirtti.
 

Taleplerine olumlu cevap alan öğrenci, veli ve öğretmenler büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek Başkan Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkür ettiler. Başkan Sarıalioğlu ise ülkenin geleceğini teslim edecekleri öğrencilerin sağlıklı ortamlarda ve ihtiyaçlarının karşılandığı bir eğitim camiasında bulunmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek, "Of Belediyesi olarak bu güne kadar var gücümüzle hizmet verdik. Özellikle eğitim kurumlarının taleplerine en zor koşulları yaşadığımız anlarda bile cevap vererek yerine getirmeye çalıştık. Biz bu ülkeyi onlara emanet edeceğiz. Geleceğimizi tayin edecek olan yarının büyükleri için yapamayacağımız şey yoktur. Onlar yeter ki istesin" dedi.
 

Ziyareti anısına öğrenci, veli ve öğretmenlerle hatıra resmi çektiren Başkan Sarıalioğlu, daha sonra okuldan ayrıldı.