Başkan Sarıalioğlu'ndan Okul Müdürü Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Sarıalioğlu'ndan Okul Müdürü Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yeni atanan müdürlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ilçe genelinde bulunan bazı okullara Milli Eğitim Bakanlığı'nın yapmış olduğu düzenlemelerle yeni atanan okul müdürlerini ziyaret etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, beraberinde Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte Eskipazar Ortaokulu Müdürlüğü’ne görevlendirilen Sadık Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Eskipazar Ortaokulu ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Gelecekte yapılacak projeler ve Oflu öğrencilerin hep yanında olacağını belirten Başkan Sarıalioğlu "inanıyoruz ki bu atamalardan dolayı ilçemizde eğitim ve öğretimde başarı seviyesinin yükselecek. Eğitimde başarılı olmanın en önemli koşullarından birinin sağlıklı iletişimdir. Veliler ve öğrencilerle iyi iletişim kurulması gerekmektedir. Göreviniz hayırlı olsun" dediler.

Eskipazar Ortaokuluna yeni atanan okul müdürü Sadık Yıldırım "ziyaretinizden dolayı sizlere şahsım ve okulum görevlileri adına teşekkür ediyorum. İlçemizde eğitim ve öğretim seviyemizi en üst düzeye getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Okul öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz iş birliği içerisinde ilçemizi il genelinde en üst düzeye çıkaracağız öğretmenlerimiz ve öğrencilerimde bu cevheri görüyorum" dedi.