Başkan Sarıalioğlu'ndan Yeni Başhekime hayırlı olsun ziyareti

Başkan Sarıalioğlu'ndan Yeni Başhekime hayırlı olsun ziyareti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Devlet Hastanesine yeni atanan Başhekim Dr. Şaban Uysal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Of Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Doktor Şaban Uysal'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Of Devlet Hastanesi'nin vatandaşlara en iyi şartlara hizmet verebilmesi adına önemli bir görev üstlendiğini ifade ederek herkesin yeni başhekim Uysal'a yardımcı olması gerekliliğinin altını çizen Başkan Sarıalioğlu, kendilerinin Of Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de her türlü destek ve katkıyı vermeye hazır olduklarını söyledi.

'HİZMET STANDARTLARINI YÜKSELTMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'

Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür eden Uysal ise Of Devlet Hastanesi'nin yetki ve sorumluluk alanı olarak önemli bir nüfusa hizmet ettiğini ifade ederek, amaçlarının ilk aşamada hasta memnuniyeti sağlamak olduğunu söyledi. Hastanede görev yapan bütün personelin hizmet standartlarını yükseltmek için çalışacağına vurgu yapan Uysal, daha iyi hizmet verebilmek adına tüm kesimden gelebilecek görüş ve önerilere açık olduğunun altını çizdi.