Of Belediyesi Her Noktada Çalışıyor

Of Belediyesi Her Noktada Çalışıyor

Of Belediyesi ‘beton yol ve taş duvar’ çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kazançlı Mahallesine giden Sıraağaç Mahallesi ve Hayrat Gülderen Mahallesini ilgilendiren bir nevi grup yolu olarak bilinen yolda dolgusu yapılıp 20 metre taş duvar, 126 metre beton yol çalışmalarını tamamladı.

Çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, her daim halkın yanında olduklarını, bu vesile ile birlikte mahalle halkının ihtiyacını çözümlemenin huzurunu yaşadıklarını söyledi.

Çalışmaların sadece belirli bölgelerle sınırlı kalmayıp bütün mahalleleri kapsayacak şekilde yapıldığını hatırlatan Başkan Sarıalioğlu, "Yol bakım, onarım, yağmur suyu altyapı, kaldırım, bordür ve yol genişletme çalışmalarımızı hava şartları elverdikçe sürdüreceğiz. Ekiplerimiz hemen hemen her noktada çalışmalarını sürdürüyor. Belediye olarak daha güzel ve yaşanabilir bir Of için yapılmayanları yapmaya ve yenilemeye devam ediyoruz. Rutin çalışmaların yanı sıra büyük projelerimizde hayat buluyor. Projelerimiz tam anlamıyla hayata geçtiği zaman ilçemizi hak ettiği noktaya getireceğimizi düşünüyorum" dedi.