Başkan Sarıalioğlu'ndan Atanan Müdürlere Ziyaret

Başkan Sarıalioğlu'ndan Atanan Müdürlere Ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ilçe genelinde bulunan bazı okullara Milli Eğitim Bakanlığı'nın yapmış olduğu düzenlemelerle yeni atanan okul müdürlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ilçe genelinde bulunan bazı okullara Milli Eğitim Bakanlığı'nın yapmış olduğu düzenlemelerle yeni atanan okul müdürlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, beraberinde Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte Yakup Türköz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) Müdürlüğüne atanan Mustafa Akyıldız’a ve Bölümlü Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu Müdürlüğüne atanan Mahmut Bektaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevlerinde başarılar dilediler.

Sarıalioğlu, eğitim konusunda ülkenin ve Of’un iyi durumda olduğunu belirterek, son zamanlarda okul ve yurt durumunda mesafe kat ettiklerini anlattı. Başkan Sarıalioğlu, belediye Başkanı olarak eğitim camiasının belediyeden isteklerini geri çevirmemeye çalıştığını her türü konuda yardım ettiklerini ifade etti.

Ziyaretinden büyük memnunluk duyduğunu belirten Müdürler, “Hayırlı olsun dilekleriyle bizleri onurlandırdılar. Yapacağımız bir şey var mı? Hocam” diyerek bizlere maddi ve manevî desteklerini belirten öğrencilerimize teşekkür eder işlerinde başarılar dileriz. Yolları açık bahtları güzel olmasını temenni ederim. Göreve başladığı ilk günden itibaren her konuda desteklerini gördüklerini ifade eden müdürler eğitim camiası ve Of’un değerli yöneticilerine teşekkür etti.

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN SARIALİOĞLU’NA İLGİ GÖSTERDİLER

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Bölümlü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda okuyan anasınıfı öğrencilerini ziyaret etti. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu anasınıfına gitmeden önce okul müdürü Mahmut Bektaş’a yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Okula uyum süreci kapsamında yapılan ziyarette anasınıfında okuyan öğrencilerle yakından ilgilenip, onlara çikolata ikramında bulunan Başkan Sarıalioğlu, ziyarette yaptığı konuşmada çocuklarımızın bizim geleceğimiz olduğunu ve onların en iyi şekilde eğitim almaları için her türlü yardımda bulunmaya hazır olduklarını dile getirdi.

İdarecilerle birlikte anasınıfını gezen Başkan Sarıalioğlu’nun ziyaretinden ötürü mutlulukları gözlerinden okunan minik öğrenciler, Başkan amcalarını öperek onunla sohbet ettiler. Ziyaret Başkan Sarıalioğlu’nun öğrencilerle çekindiği fotoğraflarla son buldu.