Of'ta karne heyecanı

Of'ta karne heyecanı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu İsmail Yıldırım İlkokulu’ndaki karne törenine katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Of'ta, okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretim gören 7.554 öğrenci, karnelerini alarak 2 haftalık yarıyıl tatiline başladı.

Eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla İsmail Yıldırım İlkokulu’nda tören karne düzenlendi. Törene, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Dunay, İsmail Yıldırım İlkokulu Müdürü Rıza Ercihan ile öğretmen, öğrenci ve veliler katladı.

Öğretmenlerle kısa bir süre sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, belediye olarak eğitime her türlü desteği vermeye çalıştıklarını söyledi.

Takdir ve teşekkür alan öğrencileri tebrik eden Sarıalioğlu, karnesinde zayıf olanların daha çok çalışmalarını istedi.

Öğrencilerin karneleriyle tek tek ilgilenen Sarıalioğlu, öğrencilere ders çalışıp, bol bol oyun oynamalarını tavsiye etti.

Of Kaymakamı Eren Arslan, 2014-2015 eğitim öğretim döneminin bugün tamamlandığını belirterek, "Of’umuzda okul öncesi 386, ilkokul 2499, ortaokul 2483 ve lise 2186 öğrenci ile beraber toplamda 7.554 öğrenci ile eğitim öğretim yılının bininci dönemini tamamladık. Öğretmen arkadaşlarımızın bu dönemde gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın da göstermiş oldukları başarıların devamını diliyorum" dedi.

Öğrencilerin tatili iyi değerlendirmelerini isteyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Çok yorucu bir dönem geçirdiniz. Bol bol kendinize zaman ayırıp, dinlenin, asla ders çalışmayı da ihmal etmeyin, günde bir saat mutlaka ders çalışın. Her şeyi yerli yerinde yapın, kaliteli zaman geçirin, oyun oynayın, kitap okuyun ama beli aralıklarla ders çalışın. İyi bir insan olmak kaliteli zaman geçirmekle olur. Hepinize iyi tatiller diliyorum" dedi.

Program, konuşmanın ardından çeşitli hediyelerle karnelerini alan öğrenciler, kaymakam ve belediye başkanına teşekkür etti.