Of Belediyesi'nden personeline sağlık hizmeti

Of Belediyesi, Medical Park Hastaneler Grubu ile imzaladığı sözleşme ile personeline sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yaralanabilme imkânı sundu.

Of Belediyesi ve Medical Park Hastaneler Grubu, belediye bünyesinde çalışanlarının, hastanenin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilmesi için kapsamlı bir sağlık hizmeti anlaşması imzalandı.

Of Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün girişimleri sonucu yapılan anlaşmanın ardından, Of Belediyesi’nde imza töreni düzenlendi. İmza törenine Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Medical Park Karadeniz Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Tülay Hazaroğlu ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü personeli Yüksel Yaşar katıldı.

Törende konuşan Başkan Sarıalioğlu; "Allah inşallah hiçbir çalışanımızı hastanelere muhtaç etmez. Ama hastalık da yaşamımızın bir parçası. Sağlık hizmetine hepimizin ihtiyacı var. Yaptığımız bu protokolle personelimize sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanma imkânı sunuyoruz. İnşallah hayırlı olur. Temennimiz inşallah hiçbir çalışanımızın buna ihtiyaç duymaz. Bize bu imkânı sunan Medical park Hastanelerimizin sahiplerine, yöneticilerine ve Kurumsal Pazarlama Sorumlumuz Tülay Hanıma teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.