Of’ta Taş Duvar Çalışmaları Sürüyor

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen taş duvar çalışmaları ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde devam ediyor.

Belediye ekipleri Kıyıcık Mahallesi Merkez-Yeni Mahalle yolu üzerinde bulunan mevcut araç yolunda 7 metre uzunluğunda yol genişletme ve 78 metre taş duvar çalışması gerçekleştiriyor.

BELEDİYE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Of'un dört bir yanında yürütülen taş duvar çalışmalarında büyük yol kat ettiklerini ifade ederek temel belediyecilik hizmetlerinin devam edeceğini belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yapılan çalışmalarla ilgili olarak, "Belediye olarak son 9 ay içerisinde toplamda 3 bin 300 metreküp taş duvar yapımı tamamlandı. Taş duvar çalışmalarının yürütüldüğü bölgelerde yol genişletme çalışması da yapıyoruz. Mevsim şartlarının el verdiği ölçüde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" dedi.