Cumapazarı Mahallesi'nde Betonlama Çalışması

Of Belediyesi, hava şartları elverdikçe yol betonlama çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Cumapazarı Mahallesi Zevait Yolu betonlandı.

Of Belediyesi hizmet ataklarını sürdürüyor. Yol çalışmalarına ağırlık veren Of Belediyesi, Cumapazarı Mahallesi Zevait yolunda betonlama çalışmasını tamamladı.

Yaklaşık 35 metreküp beton çalışması yapılan yoldan istifade edecek olan vatandaşlar, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkür ettiler.

Özellikle kış aylarında sıkıntı veren yolun betonlaması ile mahalle halkının ihtiyacını çözümlemenin huzurunu yaşadığını ifade eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Hava şartları elverdikçe, plan içinde tasarladığımız mahallelerde yol çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda, planımız içinde Cumapazarı Mahallesi’nin Zevait yolunda 35 metreküp betonlama çalışması yaparak tamamladık. Yapıcı olmanın ve kalıcı hizmet vermenin mutluluğu içindeyiz. Mahalle halkına ve Of’umuza hayırlı olsun" dedi.