Of Belediyesi Karate Takımından Büyük Başarı

Of Belediyesi Karate Takımından Büyük Başarı

Efna Korkmaz'ın Türkiye Birinciliği Of'ta sevinçle karşılandı

Türkiye Karate Federasyonun 2015 yılının ilk Türkiye Minik ve Yıldızlar Bay, Bayan Türkiye Karate şampiyonası Sakarya ilinin Serdivan İlçesinde bulunan Sakarya Kapalı Spor Salonunda yoğun bir katılımla 28 Ocak-1 Şubat 2015 tarihleri arasında yapıldı. 

Of Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate takımı, Antrenör Salih Doğan yönetiminde 11 sporcu ile katıldı. Türkiye Karate Federasyonunun şimdiye kadar yapılan en yoğun katılımın olduğu şampiyonaya 2800 sporcu ilen katılım gösterilen müsabakalar 8 tatami minderde yapıldı. 

Of Belediyesi Karate takımı minik bayanlarda 35 kg’da Efna Korkmaz yapmış olduğu 5 maçı da kazanarak kilosunda Türkiye şampiyonu oldu. Minik bayanlarda 25 kg’da Merve Ulusoy 4 müsabakayı kazandı. Son maçında rakibine kaybederek 2. Oldu. 

Of Belediyesi Karate takımının alt yapıya vermiş olduğu önemin meyvelerini almaya başladı. Antrenör Salih Doğan "Belediyenin bize olan inancını boşa çıkartmadık. Çalışmalarımızın meyvelerini almaya başladık. Oyuncularım ilimizde ve Türkiye’de adlarını duyurmaya başladı. Hedeflerimize ulaşmaya yavaş, yavaş ulaşıyoruz. Oyuncularımı tebrik ederim. Şampiyonluğumuz Oflulara armağan olsun.  Bize imkân sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Minik bayanlarda yüzümüzü güldüren sporcularımızla gurur duyuyoruz. Of Belediyesi kafilesinin Sakarya’da konaklamasında yardımlarını esirgemeyen Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü hemşerimiz Yavuz Selim Sandıkçıya çok teşekkür ediyoruz" dedi.