Başkan Sarıalioğlu: "İçme Suyu Projemiz Hayata Geçiyor"

Başkan Sarıalioğlu: "İçme Suyu Projemiz Hayata Geçiyor"

Of’ta içme suyu projesi hayata geçiriliyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yaptığı açıklamada, ilçemize kazandıracağımız modern içme suyu projesi devreye girmesinin ardından musluklardan doğal kaynak suyunun akacağını ve Büyükşehir Belediyesinin yılda 1,5 milyon TL enerji tasarrufu sağlayacağını söyledi.

Of Belediye BaşkanıSalim Salih Sarıalioğlu yürüttüğü projeler hakkında bilgi vererek, şunları kaydetti:

"Ancumah suyu TİSKİ ve İLBANK (SUKAP) ortaklığı kapsamında %50’si hibe şeklinde toplam maliyeti 25.000.000 TL olan modern içme suyu projesi tamamlanmış olup ihalesi 2015 yılı içinde yapılıp, 2016 yılında ilçe halkımızın hizmetine sunulacaktır. Seçim öncesi vadettiğimiz projelerin birer, birer hayata geçmesi bizleri olduğu kadar halkımızda heyecanlandırmaktadır. Yakın bir zamanda vadettiğimiz projelerin tamamı yatırım programına alınıp Allah’ın izni ile halkımızın hizmetine sunulacaktır. Bu bağlamda Of halkı adına modern içme suyu projesinde emeği geçen herkese, başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na, TİSKİ Genel Müdürü Sayın Recep Köksal’a ve TİSKİ Genel Müdür Yardımcısı Sayın Nurettin Tandoğan olmak üzere hepsine ayrı ayrı şükranlarımı arz ederim" dedi.

İŞİMİZ HİZMET, GÜCÜMÜZ MİLLET

Başkan Sarıalioğlu: "Gelecek seçimlere değil, gelecek nesillere hep birlikte el ele" demiştik. Biz gücümüzü halkımızın desteğiyle ve hakka olan inancımızdan aldığımız için inşallah mahcup olmadan, gerek devletimizin sunduğu imkânları, gerekse belediyemizin kendi öz kaynaklarıyla sağladığı imkanları halkımızla paylaşarak ilçemizin layık olduğu en güzel noktalara taşımak gayretinde ve kararlılığındayız. İnşallah yine Ofluların duasıyla diğer projelerimizi de birer birer hayata geçirme temennisiyle tüm Oflu hemşehrilerimizi rabbime emanet ediyor, bir kez daha gönül dolusu muhabbetlerimi iletmek istiyorum" dedi.

sarialioglu-icme-suyu-projemiz-hayata-geciyor.JPG