Selçuk Çebi ve Şeref Malkoç Başkan Sarıalioğlu’nu Ziyaret Etti

25. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Dünya Şampiyonu milli güreşçi Selçuk Çebi ve AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Av. Şeref Malkoç Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Selçuk Çebi ve Şeref Malkoç arasında sıcak sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, projeler ve ilçenin durumu konuşuldu.

Selçuk Çebi, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Trabzon’dan kendisine özgüveni olan birçok abilerimiz AK Parti'ye aday adaylığı müracaatlarını yaptılar. Hepsi de saygıdeğer ve kıymetli insanlar. Bu safhada benim de bu ülke adına söyleyecek sözüm, koyacak taşım olduğunu düşünerek 'Bismillah' dedim ve yola çıktım. Benim bu yarışta kimseyi yenmek gibi bir düşüncem yok. Hangimiz olursak olalım, birlik beraberliğimizi bozmayacağız, ona destek olacağız. Burada doğru olan neyse, hakkı olan kimse onun başarıya ulaşmasını temenni ediyor, tüm aday adaylarına başarılar diliyorum" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ BÜYÜYEN VE GELİŞEN OF OLMALI"

Avukat Şeref Malkoç ise; "Of için gösterilen çalışmaları kuşkusuz hepimiz çok net görüyoruz. Başkanımız ve ekibi bu konuda çok çaba sarf ediyorlar. Milletvekillerimizle sürekli irtibat halindeler. Of'taki istihdam sorunu için çalışmaları takdire şayan. Eminim Of çok kısa sürede çok daha iyi noktalara gelecek. Hedefimiz büyüyen ve gelişen Of olmalı" dedi.

Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise, "İnşallah Rabbim hayırlı hizmetlerde ve bu yolda ayağınıza taş değdirmesin diyorum. "Niyet hayır akıbette hayır olur diyorum” Siz gelmeden önce şakasını yaptık arkadaşlarla aday bolluğu var bu seçimde, bolluktan bereket doğar, inşallah hayırlısı olur. Şampiyon kardeşimiz genç ve enerjisi ile yola çıktı Allah mahcup etmesin. Allah çıktığınız yolda sizi utandırmasın, yolunuz her zaman açık ve sağlam olsun, inşallah bu seçim Trabzon’umuz ve tüm ülkemiz için hayırlı uğurlu olur" dedi.