Okullar Arası Satranç Turnuvası Yapıldı

Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen İlçemizdeki okullar arası Satranç turnuvasına 31 öğrenci katıldı.

Halk Eğitim Merkezinde yapılan turnuvaya Of Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.

Küçükler, Yıldızlar ve Gençler adında üç kategoride yapılan müsabakalarda dereceye giren öğrencilere Of Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafında çeşitli ödüller verildi.

Küçükler Kategorisinde; Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu’ndan Muhammet Barış Abdikoğlu birinci olurken, Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu’ndan Hamza Alay ikinci, Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu’ndan Yakup Han Sarıalioğlu üçüncü, Of Anaokulu’ndan Mehmet Ege Kurt dördüncü oldu.

Yıldızlar Kategorisinde; Mikdat Sarıalioğlu Orta Okulu’ndan Umut Kızıltay birinci olurken, 28 Şubat Orta Okulu’ndan Bülent Birkan ikinci, Mikdat Sarıalioğlu Orta Okulu’ndan Tarık Emir Kaldırım üçüncü, İhsan Karadeniz Orta Okulu’ndan Mücahit Kuzu dördüncü oldu.

Gençler Kategorisinde; Anadolu Lisesi’nden Burak Tokel birinci olurken, HMB Ulusoy Lisesi’nden Alperen Okan ikinci, Solaklı Anadolu Lisesi’nden Metehan Çelik üçüncü, Solaklı Anadolu Lisesi’nden Sevgi Sultan Gençosman dördüncü oldu.