Prof. Dr. Ahmet Ulusoy Başkan Sarıalioğlu'nu Ziyaret Etti

Prof. Dr. Ahmet Ulusoy Başkan Sarıalioğlu'nu Ziyaret Etti

25. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Prof. Dr. Ahmet Ulusoy seçim ziyaretleri kapsamında memleketi Of'u ziyaret ederek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu makamında ziyaret etti.

25. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Prof. Dr. Ahmet Ulusoy seçim ziyaretleri kapsamında memleketi Of'u ziyaret ederek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıalioğlu, milletvekili aday adayı Ulusoy'a, halka hizmet adına çıktığı bu hayırlı yolda başarılar diledi.

AK Parti milletvekili aday adaylarının ve daha sonraki süreçte milletvekili adaylarının hiç birine farklı gözle bakmayacağını ifade eden Başkan Sarıalioğlu, "Hepimizin amacı ve gayesi insanlara, ülkeye en iyi hizmeti yapmak. Bu yolda bazılarımız partili olacak, bazılarımız belediye başkanı bazılarımız ise milletvekili. Herkesin ayrı bir görev, farklı hizmet yollarında halka hizmet etme çabasında olacak. Benim düşüncem hep birlikte olursak tüm zorlukların üstesinden gelir, başarılı hizmetler yaparız. Bu duygu ve düşüncelerle sizlere çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum" dedi.