İş arayanlar Of Belediyesi'ne

Of Belediyesi vatandaşlara hizmete devam ediyor. Belediye hizmetlerinin yanında İş arayanların başvuru ve iş takiplerini yapabileceği İŞKUR İrtibat bürosunu açtı.

Of Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde açılan ve Müdür Kenan Akcebe sorumluluğundaki birime ilgi oldukça yoğun bir hafta içerisinde yapılan başvuru sayısı altı yüzün üzerine çıktı bu artışa Çaykur’un işçi alımının da etkili olduğunu belirten Müdür Kenan Akcebe artık her türlü kayıt ve takipleri Of'ta yapabiliyoruz bu durum iş arayan ve kayıt yaptıracak olanlara zaman ve para tasarrufu imkanı sağlıyor. İş arayan hemşerilerimiz burada aldıkları hizmetten oldukça memnun ve yapılan bu çalışmadan dolayı Başkan Salim Salih Sarıalioğlu'na teşekkür ediyorlar.

Yoğun iş temposunun yanında İŞKUR sorumluluğunu alan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akcebe yoğunluk üzerine yoğunluk eklendi ancak vatandaşlarımızın memnuniyeti ve takdiri bizlerin tüm yorgunluklarını alıyor. Hizmet etmekten mutluyuz.

İŞKUR başvurusuna giden vatandaş işini hallederken çayını kahvesini içiyor memnun olarak Belediyeden ayrılıyor.