Aziz Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Diliyoruz

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; Malatya’da eğitim uçuşu sırasında şehit olan pilotlarımız için bir taziye mesajı yayınladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu: "Malatya'da eğitim uçuşu sırasında 2 F-4 savaş uçağımız düşerek 4 asker pilotumuzun şehit olduğu haberi bizi derin üzüntüye boğmuştur. Millet olarak bu haberle bir kez daha yasa bürünmüş bulunmaktayız. Acımız büyük üzüntümüz derindir.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, devletimizin bekası, milletimizin huzuru ve esenliği için canlarını veren tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum.

Ey bu vatan için toprağa düşmüş şehitler!

Annelerinin koynundan, vatanın bağrına yol alan kutlu yolcular! Apaçık diri olan ama bizim göremediğimiz cennetin çocukları; sakın endişelenmeyiniz.

Emanetiniz emanetimiz; anneleriniz artık bizim annelerimizdir. Gözünüz arkada kalmasın; ruhlarınız şad, mekânınız cennet olsun" dedi.