Başkan Sarıalioğlu: "97.yıla yakışır coşkuyla kutluyoruz"

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Of’un düşman işgalinden kurtuluşunun 97'ci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 28 Şubat Of’un Kurtuluş Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Kurtuluşumuzun 97. yıldönümünü kutladığımız bu günlerde bir kez daha birlik ve beraberliğimizin önemini anlatarak, bu yıl Kurtuluşumuzun 97. Yıl dönümünü çok özel etkinliklerle kutlayacağız" dedi.

Başkan Salim Salih Sarıalioğlu mesajında şunları belirtti; "O günleri yad ederken bugünkü geldiğimiz noktada kardeşliği, birlik ve beraberliği hala koruyup sürdürmemiz gösteriyor ki bu şehir, bu ülke kolay kolay parçalanamaz.

Gururunu yaşadığımız bu mücadelenin zaferini kutlarken, ülkemizin ve şehrimizin aynı ruhu aynı heyecanı taşıdığını hissetmek bizler için büyük bir erdemdir. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin bozulmadan kurtuluş mücadelesindeki heyecanla sürmesini temenni ederim. Ve Of Belediye Başkanlığı olarak, bu kutlu günümüzde ilçemizin değişik mekanlarında tüm halkımızla birlikte ortak paylaşım içinde kurtuluş günümüzü kutlayabilmek adına konferans, hatim programı, Of Direniş Filmi ve konser organize ettik. Tüm halkımızı, kurtuluşumuzun 97.yıl coşkusuna ortak olmaya bekliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyor; 28 Şubat 1918’de Of’umuzun düşman işgalinden kurtuluşunda canlarını hiçe sayarak şehit düşen tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi de saygıyla anıyor, tüm hemşerilerimin Kurtuluş Bayramını kutluyorum" dedi.

Billboard.jpg