Of'a Yeni Park ve Oyun Alanı Kazandırıldı

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirdiği çocuk parkı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Of Belediyesi ilçede atıl durumda bulunan Of Merkez Yeni Camii arkasındaki alana da yeni bir oyun alanı kazandırdı. Çocuk oyun gruplarının bulunduğu alan hizmete sokulurken,  Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’ndan çocuk parkı ve dinlenme alanları çoğalacak müjdesi geldi.  Başkan Sarıalioğlu, "Belediye olarak ilçemize bağlı tüm bölgelerimize hizmet götürmeye çalışıyoruz. Mahallelerimizin temizliği, eskiyen çöp konteynerlerin yenilenmesi, asfalt yenileme, camilerin temizlik işleri, mezarlıklarımızın bakımları gibi vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak hizmetlere öncelik veriyoruz. Of Merkez Yeni Camii arkasındaki park alanı da bu çalışmalarımızdan sadece bir kaçı. Oyun parklarının olduğu alanlara vatandaşın spor yapmasını sağlayacak spor grupları da koyacağız. Bu yöndeki çalışmalarımız aralıksız sürecek" dedi.

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin uzun zamandır istediği çocuk parkı çalışmasını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çocuk parkı ve spor alanlarının sayısının daha da artacağını dile getirdi. Yapılan çalışmadan oldukça memnun olduklarını belirten Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, "Çocuklarımız burada düzenli bir şekilde oyun oynayabilecek. Mahallemize bu oyun parkını kazandıran tüm Of Belediyesi çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştu.