Başkan Sarıalioğlu: 'Erbakan'ı rahmetle anıyoruz'

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, merhum Necmettin Erbakan’ın ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Erbakan'ın şahsıyla, mücadelesiyle, ilkeleriyle örnek bir kişi olduğunu ifade eden Başkan Sarıalioğlu açıklamasında şunları söyledi: "Türk siyasetinin önemli simalarından olan Necmettin Erbakan bilgisi, birikimi, kişiliği, tecrübesi, ilkeleri, mücadele azmi ve unutulmaz hizmetleriyle halkın sevgisini ve takdirini kazanmış örnek bir liderdir.

Yakın tarihimize damga vuran ve hayatı boyunca üstlendiği tüm görevlerde millete hizmet etmeyi her şeyin üstünde tutan Necmettin Erbakan, Türkiye'nin her alanda gelişmesine ve kalkınmasına değerli katkılarda bulunmuş unutulmaz bir kişidir.

4 yıl önce aramızdan ayrılan Necmettin Erbakan'ı daima sevgi, saygı ve şükranla yâd edeceğiz" dedi.