AK Parti Of Gençlik Kolları Başkan Sarıalioğlu'nu Ziyaret Etti

AK Parti Of Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar ve Yönetimi İle birlikte Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar ve Yönetim Kurulu üyeleri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na gençlere yönelik hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri, "Of Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu'nun eğitime katkısının her zaman devam ettiğini, bu katkıların gerek üniversite gençliğine yönelik gerekse ilk orta ve lise düzeyinde de yapıldığını görüyoruz. Zaman zaman biz gençlere yönelik düzenlenen programlara katkı sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dediler.

Başkan Sarıalioğlu: "Tebrik Etti Ve Başarılar Diledi"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise, kısa sure önce gerçekleştirilen AK Parti Gençlik Kongresinde tekrar göreve gelen Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar ve yönetimini tebrik edip başarılar diledi. "Her zaman için geleceğimiz olan çocuklarımızın gençlerimizin yanındayız" diyen Başkan Sarıalioğlu: "Gençlerimize yönelik düzenlenen bütün programlara katkı sağladık. Bu katkılarımız bundan sonrada devam edecek" dedi.