Başkan Sarıalioğlu'ndan Şehit Ahmet Türkan Anaokuluna Ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu beraberinde Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte İlçemiz Şehit Ahmet Türkan Anaokulunu ziyaret etti.

Anaokulu öğretmenleriyle sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, okul öncesi eğitimin önemine değinerek; "Okul öncesi eğitime çok önem veriyoruz. Çünkü okul öncesi eğitim alan öğrencilerimiz eğitim hayatlarında daha başarılı oluyorlar. Bu kapsamda müstakil anasınıfı ve anaokulu yapımı çalışmalarımız devam ediyor. Hayırseverlerimiz de bize bu konuda destek oluyorlar" dedi.

Okullarına bahçelerinin güzelleştirilmesini isteyen anaokulu öğretmenleri ile bir süre sohbet eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, imkânlar ölçüsünde bütün okulların ihtiyaçlarına cevap verildiğini belirterek,  okul öncesi eğitimin Of'umuzda da uygulanmasının memnuniyet verici olduğunu vurguladı.