Başkan Sarıalioğlu, 'Modern Bir Of İçin Çalışmalarımız Devam Ediyor'

Başkan Sarıalioğlu, 'Modern Bir Of İçin Çalışmalarımız Devam Ediyor'

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of’ta dolgu çalışmaları devam eden rekreasyon alanında incelemelerde bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of'ta dolgu çalışmaları devam eden rekreasyon alanında incelemelerde bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of'un yeniden yapılandırılması için hazırlanan projeleri görüşmek üzere Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Cengiz Çolak'ı konuk etti.

YENİ PROJELER İÇİN İNCELEME GEZİSİ DÜZENLENİP FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Başkan Sarıalioğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Cengiz Çolak Of'ta başlanacak projelerin inceleme gezisinde sahil dolgu alanı, eski otogar alanı ve Atatürk Bulvarı’nda incelemelerde bulunarak yeni projeler için fikir alışverişinde bulundu.

SARIALİOĞLU: "MODERN BİR OF İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK"

İnceleme gezisinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Sarıalioğlu; "Öncelikle Bugün Trabzon’dan buraya gelen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Cengiz Çolak’a teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız Trabzon’da gerçekleştirdikleri deneyimlerini bizlerle paylaştı. Ardından yaptığımız inceleme gezisinde ise gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projelerimizi kendileri ile paylaşarak fikir alışverişinde bulunduk. Oflu vatandaşlarımız için, daha yaşanabilir modern bir Of için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek." şeklinde konuştu.