İrfanlı Mahallesi’nde yollar yenileniyor

İrfanlı Mahallesi’nde yollar yenileniyor

Of Belediyesinin hizmetleri şehrin dört bir tarafında devam ediyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu İrfanlı Mahallesinde devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. İrfanlı Mahallesinin sokaklarında devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Belediye ekipleri geçtiğimiz günlerde İrfanlı Mahallesi Eski Çaykara yolunda yaptıkları altyapı çalışmalarının tamamlamasının ardından üstyapı çalışmalarına başladı. 

Bozuk ve kullanışsız olan parke taşlarını sökerek yerine yeni parke zemin çalışması yaptıklarını belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Geçtiğimiz günlerde İrfanlı Mahallesinde başlamış olduğumuz kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarını tamamladık. Ardından sokağımızın kullanışsız olan mevcut parke taşlarını tamamen kaldırdık. Yakında açılışı yapılacak olan 24 Derslikli Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nun yolunu yeni parke taşları ile kaplayarak daha düzgün ve kullanışlı bir hale getireceğiz. Hızlı bir şekilde devam eden çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacak ve sokağımızı tekrardan halkımızın hizmetine açarak eğitim-öğretime başlayacak olan yeni okulumuzun öğrencilerinin de daha sağlıklı bir hizmet almasını sağlamış olacağız" dedi.