YGS'ye Girecek Öğrencilere Ulaşım Ücretsiz

Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na girecek olan öğrencilere sınav günü ulaşımın ücretsiz olacağını açıklayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "15 Mart Pazar günü YGS’ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz" dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Öğrenciler ve sınav görevlileri, Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüslerden Pazar günü 07:00 ila 12:00 saatleri arasında kimlik göstererek ücretsiz olarak yararlanabilecekler ve ücretsiz seyahat edeceklerini açıkladı. Öğrencilerin kimliklerini göstererek ulaşımdan ücretsiz yararlanabileceklerini ifade eden Başkan Sarıalioğlu, "Her yıl olduğu gibi üniversite sınavına girecek öğrencilerimiz sınav günü ulaşımdan ücretsiz yararlanabilecek. Bu uygulama için Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ediyor. 15 Mart Pazar günü YGS’ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz" diye konuştu.