Başkan Sarıalioğlu Sağlıkçıların Tıp Bayramını Kutladı

Başkan Sarıalioğlu Sağlıkçıların Tıp Bayramını Kutladı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yayınladığı bir mesajla bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Başkan Sarıalioğlu yayınladığı mesajda sağlık sektöründe doktor, hemşire, hastabakıcı, ebe, sağlık memuru ve diğer çalışan bütün personelin 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik etti. 

İnsan sağlığının korunmasını ve devamını amaç edinen tıp bilimi sürekli ilerleme içinde olduğunu, bu nedenle hekimlik mesleği her zaman önemini koruyan, kutsal bir meslek olarak görüldüğünü belirten Başkan Sarıalioğlu mesajında şunları söyledi. 

"Toplumların gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden olan sağlık hizmetlerinin yükseltilmesinde hekimlere ve tüm sağlık çalışanlarına büyük görevler düşmektedir. Büyük sorumluluklar üstlenerek sabır, hoşgörü ve özveriyle görevini ifa eden hekim ve sağlık personelimizin çalışmalarıyla geleceğe güvenle bakmaktayız. Hiç şüphesiz gerçekleştirmiş oldukları bu onurlu çalışmalara insanlık her zaman müteşekkir olmuştur. 

Bu düşünceler ışığında, yüreği önlükleri kadar temiz, insan sağlığı için gece gündüz demeden fedakârca gayret gösteren doktorlarımızın ve tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve mutluluk temennisiyle çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.