Cumapazarı Mahallesi'nde Yol Düzenleme Çalışması

Of Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Cumapazarı Mahallesi'nde yol düzenleme ve genişletme çalışmalarına başladı.

Cumapazarı Mahallesi’nde yapılan çalışmalar da stabilize olan alanlar da yol düzenleme, yolun dar alanlarında ise genişletme çalışmaları yapıldı. Kış aylarında yer yer göçmelerin yaşandığı ve kapanan kanalların açıldığı ve yağmur suyu giderlerininde tesviye edilerek açma işlemi gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalara Belediye Meclis Üyesi Osman Topçuoğlu’da eşlik etti. Yapılan çalışmalardan memnun kalan Mahalle sakinleri "çalışmaları takdirle karşılıyoruz inanıyoruz ki imkânlar doğrultusun da yolumuzun bir an önce betonlanmasıdır, çalışmalardan ötürü Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkürlerimizi iletiyoruz" dediler.