Bölümlü Mahallesi'nde Yol Düzenleme Çalışması

Of Belediyesi, Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahallelerde ve dağ yollarında genişletme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu yaptığı açıklamada, Of Belediyesi olarak İlçemiz Bölümlü Mahallesi’nde yol genişletme çalışması yapıyoruz. Belediye olarak imkânlarımız dâhilinde bütün mahallelerdeki yolları kapsayacak şekilde, beton yol, parke döşeme, asfaltlama, yol genişletme ve çakıllıma çalışmalarını hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Sarıalioğlu, ilçenin bütün sokak ve caddeleri aynı kalite ve standartlara kavuşacağını, hizmet kalitesinin daha ileri seviyelerde yükseleceğini söyledi.