Kıyıcık Mahallesi'nde Taş Duvar Çalışması

Kıyıcık Mahallesi'nde Taş Duvar Çalışması

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Of genelinde hız verdiği bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına devam ediyor.

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Of genelinde hız verdiği bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına devam ediyor. Özellikle belediyecilik yapısından uzak kalmış ve belediye imkânlarından daha önce yeteri kadar yararlanamamış bölgelerde yürütülen çalışmalarda, yaklaşan bahar sezonu öncesi vatandaşları, karşılaşabilecekleri sıkıntılardan kurtarmak isteyen belediye ekipleri, ilçenin her noktasında yürüttüğü çalışmalarına hız verdi.

Bu kapsamda Kıyıcık Mahallesi’nde taş duvar örülmesine başlandı. Mahalle Muhtarı tarafından mahallenin daha modern bir görüntüye kavuşması için taş duvarı örülmesi talep edilmesinden sonra Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gerekli çalışmayı başlatmış ve mahallede incelemelerde bulunduktan sonra ekiplerce taş duvar örmeye başladı.

Kıyıcık Mahallesi Yeni Caddesi Narin Sokakta 70 metre uzunluğunda taş istinat duvarı ören Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili bilgi veren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yol açma ve genişletme çalışmalarına ayrı bir önem verdiklerini belirterek, "Yeni yolları ulaşıma bir an önce açmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yol güvenliğini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde taş duvarla istinat çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmalarımızı devam ediyor" dedi.