Uğurlu Mahallesi'nde Eksik Kalan Parke Tamamlandı

İlçemize bağlı Uğurlu Mahallesinin Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ve tüm mahalle sakinlerinin kullandığı kaban mevkiinde bulunan yaklaşık 3600 M2’lik alana 126.000 parke taşı döşenerek hizmete açıldı.

Belde Belediyelerinin kapanmasından sonra İlçemizin birer mahallesi olan Belde ve Köylerde alt ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.  Bu kapsamda yapılan çalışmalara Uğurlu Mahallemizin Atatürk Caddesi üzerinde Belediyemiz ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ’nin yapmış olduğu ortak çalışması sonucu burada bulunan yaklaşık 3600 M2’lik alan parke taşı ile kaplandı. Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu "Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Uğurlu Mahallemizde Atatürk Caddesi üzerindeki bir kısım yol stabilize idi. Burasının parke çalışmasını tamamlayarak halkımızın hizmetine açtık. Yaklaşık 3600 M2’lik bir alanı parke taşı ile kapladık. Burada 126.000 adet civarında parke taşı kullandık. Düz bir yol olduğu için yağmur yağdığı zaman çukurlar oluştuğundan halkımız burada ulaşımda sıkıntı yaşıyordu.  Bu sorunu parke taşı kaplayarak aştık. Burada bizlere yardımlarını esirgemeyen TİSKİ’ye teşekkür ediyorum. Bizlere her zaman yardımcı olmaktadırlar. Hizmetlerimiz sürecek. Halkımızın refahı ve mutluluğu için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Uğurlu Mahallesi sakinleri adına Mahalle Muhtarı Mahmut Tandoğan "Başkanımıza,  tüm Of Belediyesi çalışanlarına ve TİSKİ yetkililerine teşekkür ediyorum.  Burası sorunlu bir yolumuz idi.  Mahalle sakinlerin tümünün kullandığı bir yoldur. Burayı parke taşı kaplayarak bizlerin hizmetine sunanlardan Allah razı olsun" diyerek memnuniyetini dile getirdi