Başkan Sarıalioğlu, Kireçli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Sarıalioğlu, Kireçli Mahallesi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Kireçli Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Kireçli Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Büyük bir ilgiyle karşıladıkları Başkan Sarıalioğlu’na mahalle sakinleri yüz yüze isteklerini iletti. Var olan sıkıntıları yerinde görme şansı yakalayan Sarıalioğlu, 68 mahallenin tamamına dokunmak için geceli-gündüzlü çalıştıklarını, Kireçli’nin de ne hak ediyorsa hepsini alacağını söyledi. 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, her hafta Cuma Günü bir mahalle de Cuma namazı kıldıktan sonra vatandaşlarla buluşuyor. Etkinlikle mahallelinin dertlerini, taleplerini yüz yüze dinleyip, sorunlarına çözüm üreten Başkan Sarıalioğlu’nun bir durağı da Kireçli Mahallesi oldu. Cuma Namazı’nı Kireçli Mahallesi Cami’nde mahalleli ile birlikte kılan Sarıalioğlu, Mahalle Muhtarı Muammer Hacıfazlıoğlu ve çok sayıda mahalleli Başkan Sarıalioğlu’na ‘Hoş geldiniz’ diyerek mahalle olarak taleplerini iletme fırsatı buldu.  Başkan Sarıalioğlu’na Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da eşlik etti. 

Başkan Sarıalioğlu: "Vatandaşlarımız sıkıntılarını ilk olarak muhtarlara iletiyorlar. Muhtarlarımız da vatandaşlarımızın bu sıkıntı ve sorunlarının bizlere ulaşmasında bir köprü görevi görüyor. Bu vesileyle her fırsatta mahallelerimizi ve muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Fakat bu yeterince verimli olmuyor. Çünkü 68 mahalle muhtarımızı bir arada görmek ve bir araya getirmek mümkün olmuyor. Bunun için Of Belediyesi olarak Cuma Buluşmaları etkinlikleri kapsamında Muhtarlarımızla bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunuyoruz" dedi.