Başkan Sarıalioğlu Şenzade Cafe & Restaurant'ın Açılışına Katıldı

AK Parti eski Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Şenyüz'e ait İrfanlı Mahallesi Çaykara yolu üzerinde Şenzade Yöresel Lezzet Cafe & Restaurant Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun katılımıyla açıldı.

Of'ta eski AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Şenyüz'e ait İrfanlı Mahallesi Çaykara yolu üzerinde Şenzade Yöresel Lezzet Cafe & Restaurant Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun katılımıyla açıldı.

Açılış törenine Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Of Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayları, AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu, AK Parti Of İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar ve çok sayıda davetli katıldı.

Of'a has yöresel yemeklerin adını taşıyan Şenzade Yöresel Lezzet Cafe & Restaurant açılış kurdelesini Başkan Salim Salih Sarıalioğlu eşliğinde AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu kesti. Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra Şenzade Cafe & Restaurant'ı gezdi. Sarıalioğlu  "Of'ta artık bu türlü kurumsal işletmelerin açılması bizleri mutlu etmektedir. Bu türlü işletmelerimiz ilçemizin dışa açılan gülen yüzüdür. İşletme sahipleri Ayşe Şenyüz ablamıza bu işletmeyi açmalarından dolayı kutluyorum. Güzel mekân oluşturmuşlar. Güzel olduğu kadarda damaklarımızı da güzel yemekleri tatlandıracaklar.  Kendilerine bol kazançlar hayırlı işler diliyorum" dedi.