Başkan Sarıalioğlu İlçe Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı

Başkan Sarıalioğlu İlçe Danışma Meclisi Toplantısına Katıldı

AK Parti Of İlçe Danışma Meclisinin Mart ayı toplantısına katılan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediyesi olarak 1 yılda yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi.

AK Parti Of Mart Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Of Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayları, Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu, Of İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Toplantı, şehitlerimize bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başladı.

HEDEF ULAŞMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ MESAİ
Toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Terzioğlu, "İl Başkanımız 7 Haziran Genel Seçimleri için Trabzon’da 6-0 hedefi belirledi. Bu hedefi bir hayal olarak görenler var fakat şu unutulmasın AK Parti hayalleri gerçeğe dönüştüren bir partidir. Of ilçemizde bütün teşkilat mensuplarımızla beraber İl Başkanımızın belirlemiş olduğu hedefe ulaşmak için gece gündüz canla başla çalışacağız. Bu genel seçimlerin ne derece önemli olduğunu, kurulan tuzakları ve oynanan oyunları gayet iyi biliyoruz." şeklinde konuştu.

OF HALKI ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKTIR

Terzioğlu’ndan sonra konuşma yapan Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu, "2002 yılından bugüne kadar 13 yıl geçti ve bu geçen yıllarda AK Parti girdiği her seçimde adı gibi AK bir şekilde çıktı. Bunda milletimizin desteği ve teşkilat mensuplarımızın enerjik saha çalışmaları yadsınamaz. Önümüzdeki genel seçimler her açıdan Yeni Türkiye için çok önemlidir. Of halkı geçmişte olduğu gibi bugünde üzerine düşen görevin bilincindedir ve gerekeni layıkıyla yapacaktır. Desteklerini bizden esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren secim meydanlarında vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Allah’ın da izniyle bir yıl içinde çok işler yaptık, önümüzde 4 yıl gibi uzun bir zaman var bu zaman içerisinde birçok yenilik ve hizmet yapacağız bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu vesileyle 7 Haziran seçimlerimizin öncelikle bütün dünyaya ve İslam âlemine huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.  Bütün aday adayı kardeşlerime, abilerime başarılar diliyorum. Bu bir nasip meselesidir, hepsi bizim için öz değerde, eş değerdedir. Biz hepsini çok seviyoruz. Hepsine bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Rabbim her şeyi gönüllerine göre versin. Onlar AK Parti'nin, AK davasının birer neferleri. Bizim omuzdaşlarımız, yoldaşlarımız, kardeşlerimiz olarak bu yola girdiler Allah utandırmasın diyorum. Saygıyla sevgiyle hepinizi Allah'a emanet ediyorum sağ olsun var olun" dedi.

HER ŞEY SAAT GİBİ İŞLİYOR

Sarıalioğlu’nun konuşmalarının ardından İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacıahmetoğlu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bayraktar da selamlama konuşması yaptı ve katılımcılara teşekkür etti.  Son olarak konuşma yapan İl Başkanı Revi, "Teşkilat mensuplarımızla çok güzel toplantılar yapmaya devam ediyoruz saat gibi her şey tıkırında işliyor. Aday adaylarımızın başvurularını aldık ve hedefimizi belirledik. Hedefimizde tuttu, bu hedefimizden en küçük bir şaşmamız dahi yok, hedef 6-0. Bu hedefi afaki bir şekilde söylemedik, istatistikler ortada seçim sonuçlarını herkes görüyor" ifadelerini kullandı.

PATİNAJ YAPMAMAMIZ GEREKİYOR
Başkan Revi konuşmasını şu sözlerle bitirdi: "Yeter ki biz çalışalım ve vatandaşımızın ayağına giderek oyunu isteyelim. Yeni bir hedef var, Yeni Türkiye ve Yeni Anayasa. Bu hedefe ulaşmak için de Trabzon üzerine düşen görevi yerine getirecektir. Buraya kadar çok güzel geldik burada patinaj yapmamamız lazım. Bu seçimide başarıyla geçtiğimiz takdirde Türkiye’yi kimse tutamaz. Başarımızı sonlandırmak için paralel yapı ve diğer partiler bir araya gelmiş durumda. Patinaj yapmamız için yurt içi ve yurt dışı hain faaliyetler var, bunlar boşa çıkacak." dedi. Başkan Revi’nin konuşmasının ardından soru cevap kısmına geçildi.