İşkur'dan Hizmet Noktamıza Ziyaret

İşkur'dan Hizmet Noktamıza Ziyaret

Trabzon Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü Mustafa Sezgin ve Şube Müdürü Servet Kaba tarafından Of Belediyesi İŞKUR Hizmet Noktasına teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Trabzon Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü Mustafa Sezgin ve Şube Müdürü Servet Kaba tarafından Of Belediyesi İŞKUR Hizmet Noktasına teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. 

Of Belediyesi bünyesinde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce İŞKUR noktası olarak verilen hizmetten dolayı memnuniyet duyduklarını belirten İŞKUR İl Müdürü Mustafa Sezgin "Of Belediyesi ile imzalamış olduğumuz protokol gereği İŞKUR hizmetini Oflu hemşerilerimizin ayağına getirdik. Burada verilen hizmetle halkımız Trabzon’a gelmek zorunda kalmıyor. Bu halkımıza verilen güzel bir hizmet. Belediyenin bu konudaki duyarlılığı ve yardımlarını takdir ediyoruz. Burada görmüş olduğumuz iş takibi ve iş arayanların memnuniyeti bizleri mutlu etti. Emeği gecen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. 

Of Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akcebe "İşkur Müdürü Mustafa bey ve Şube Müdürü Servet bey’in ziyaretleri bizleri memnun etti. Of Belediyesi olarak halkımızın mutluluğu ve rahatı için yapılması gerekenlere katkımız olabiliyorsa bu bizleri fazlası ile memnun eder. Zamandan kırparak halkımıza İŞKUR Hizmet Noktası olarak yardımcı oluyoruz. Bir vatandaşımızın mutlu olarak buradan ayrılması bizim bütün yorgunluğumuzu unutturuyor. Sayın Müdürlerimizin bizleri ziyaret etmesi bizleri memnun etmiştir. Bu nazik davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.  

İŞKUR İl Müdürü ve Şube Müdürünün ziyareti sırasında iş takibi için Belediye de İŞKUR hizmet noktasında kayıt yenileme ve Orman Fidanlık kaydı yaptırmak üzere bulunan vatandaşlar Son zamanlarda basında Çay İşletmeleri için yapılacak kayıtlar hakkındaki sorularına "yakın bir zamanda bu hizmeti de halkımız İŞKUR veya hizmet noktalarından alabilecekler" diye cevaplayan yetkililere "Belediye tarafından verilen bu hizmetin kendilerine çok faydası olduğunu, Trabzon yollarında zaman harcamak veya oralarda kuyruklarda beklemediklerini, burada hoş karşılandıklarını ve bu hizmete emeği gecen herkesten Allah razı olsun diye memnuniyetlerini dile getirdiler."