Of'umuzun yeni okulu ilk veli toplantısını yaptı

Of'umuzun yeni okulu ilk veli toplantısını yaptı

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu İlk veli toplantısı velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu İlk veli toplantısı velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Veli toplantısına Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu katıldı. Başkan Sarıalioğlu’nun konuşmasında yeni okulun hayırlı olmasını ve gelecek nesillerin yetişmesinde eğitimin önemine vurgu yaptı. Yeni okulun yapılması öncesinde ve yapılması esnasında Belediye olarak her türlü desteğin verildiğini ayrıca Ulusoy lisesi arkasındaki yolun alt yapısının yapıldığını ve parkelerinin döşenmesinin tamamlandığını anlatan Başkan Sarıalioğlu aydınlatma işlemlerinin de hemen başlayacağını söyledi. Okulun uzaklığı ile ilgili eleştiri yapan velilere ise sadece 700 metre fazladan yürüyecekler bu kadar kısa bir mesafeye servis konulması mümkün değil dedi ve kendilerinin okula gitmek için 2 km yürüdüğünü anlatarak bu çocuklar ortaokul öğrencisi genç sayılır sorun olacağını düşünmüyorum dedi.

Kaymakam Eren Arslan ise yaptığı konuşmasında fiziki olarak bazı eksiklerinin olabileceğini ancak bunların bilgisinde olduklarını ve giderilmesi için takipte olduklarını bildirdi. Ayrıca 14 yıllık Hizmet döneminde Katılımı bu kadar yüksek olan bir veli toplantısı görmediğini belirterek katılanlara teşekkür etti. Eğitimin Aile Okul ve öğrenci işbirliği ve desteğiyle tam verimli olabileceğini belirtti.

Velilerin sorularını tek tek dinleyen yetkililer tüm sorulara cevap verirken yapılan önerileri ve istekleri de not alarak takipçisi olacaklarını söyledi.

İlçe Milli eğitim müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı konuşmasında katılan velilere teşekkür ederken aylardır okulu tamamlamak için çalıştıklarını ve artık küçük sorunların kaldığını bunların da en kısa sürede giderileceğini belirtti. Eğitime başlayacak yeni okulun güzel nesiller yetiştirmesi dileğinde bulundu.

Okul aile birliği seçimi yapıldı ve Fazlı Gözütok başkanlığında yönetim oluşturuldu. Fazlı Gözütok daha önceki Aile Birliği başkanlığı yaptığı okullardaki başarılarının artarak devam edeceğinin sözünü verdi.

ofumuzun-yeni-okulu-ilk-veli-toplantisini-yapti (4).JPG