Başkan Sarıalioğlu’ndan Polis Haftası Mesajı

Başkan Sarıalioğlu’ndan Polis Haftası Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Sarıalioğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Köklü geçmişi ile kendini devamlı yenileyerek gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan polisimiz, gerektiğinde canını hiçe sayarak görevini her zaman fedakârca ve başarıyla yaparak milletimizin güven ve takdirini kazanmıştır.

Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri bulunan emniyet teşkilatımız bu görevini tüm yurt olduğu gibi ilçemizde de başarıyla yerine getirmektedir.

Asayiş, huzur ve güvenin hukuk kuralları içerisinde gerçekleşmesinin teminatı olan polislerimiz demokratik, milli ve evrensel değerleri özümseyerek üstlendiği bu zor görevi her şart altında başarıyla sürdürmüş ve bundan sonra da sürdürmeye devam edecektir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” diyerek Polis Teşkilatına ayrı bir değer ve önem vermiştir.

Milletimiz, polisine her zaman güvenmiş ve her türlü desteği vermiştir. Polis Teşkilatımız da halkımızın duyduğu bu güveni korumak ve milletimize en iyi hizmeti vermek için gayret etmektedir.

Emniyet Teşkilatımız, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları her zaman en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine olan inancım tamdır.

Çağdaş kalkınmasını gerçekleştirmiş, toplumsal huzuru sağlanmış, huzurlu ve güvenli bir Of vazgeçilmez hedefimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ömürler ve Emniyet Teşkilatımızın tüm mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.