Eskipazar ve Kıyıcık Mahalle'sinde Betonlama Çalışmaları

Eskipazar ve Kıyıcık Mahalle'sinde Betonlama Çalışmaları

Of Belediyemiz ile TİSKİ işbirliğinde yol betonlama çalışmalarına havaların düzelmesiyle yeniden başlandı.

Of Belediyemiz ile TİSKİ işbirliğinde yol betonlama çalışmalarına havaların düzelmesiyle yeniden başlandı. Bu kapsamda ilçe mahallelerimizde yürüttüğümüz üstyapı çalışmalarının yanı sıra İlçemize bağlı Eskipazar ve Kıyıcık Mahallesinde daha önce programa alınan ve bozuk olan yollar betonlanıyor.

TİSKİ ve Belediyemiz ekipleri tarafından ilçede program dâhilinde çeşitli çalışmalar yürüttüklerini belirten Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu, "Daha güzel yaşanabilir bir Of oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz ve TİSKİ ekiplerimiz tarafından Eskipazar Mahallesi Lokoşlar mevkiinde ve Kıyıcık Mahallesi Kodomanlar mevkiinde yol betonlama çalışmalarımız devam ediyor. Buraların ardından belirli program dâhilinde ihtiyaç olan bölgelerde yol betonlama çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Eskipazar ve Kıyıcık Mahalle muhtarlarının yaptığı açıklamalarda, "TİSKİ ve Belediyemizce programa alınan yollarımızın betonlaşması çay sezonunun açılmasına kadar yapılacak. Kısım kısım mahallemizin yollarını betonluyoruz. Çok bozuk olan kısımlardan başlayarak betonlaşma işlerine başladık. Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu’na, personeline ve TİSKİ ekiplerine şahsım ve mahalle halkım adına teşekkür ediyoruz" dedi.