İrfanlı Mahallesi'nde yol çalışması

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünce ilçemiz genelinde sürdürülen yol bakım-onarım, genişletme, beton yol ve asfaltlama çalışmaları dâhilinde, ilçemiz İrfanlı Mahallesi'nde yolların bozuk olan kısımların tesfiiye çakılama ve yolların genişletme çalışması yapılarak mahalle halkının hizmetine sunuldu.

Çalışmalarla ilgili konuşan Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu "Ulaşım İlçemiz için en önemli konulardan bir tanesi, bu yüzden ilçemizde ulaşım şartlarını ilçe merkezi ve bütün mahallelerimizde aynı seviyeye getirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu sayede ulaşım ilçemiz için çok daha basit hale gelecek, ilçemizin tamamında belirlediğimiz program dâhilinde çalışmalarımız devam edecek" dedi.