Dekan Emin Âşıkkutlu'dan Belediyemize ziyaret

Karadeniz Teknik Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu'nu ziyaret etti.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyaret, karşılıklı sohbet ve bilgi alışveriş şeklinde oldu.

Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu misafirlerine nazik ziyaretlerinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, her zaman eğitimin hizmetinde olduklarını ve belediyeyi ilgilendiren her konuda gerekli desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu, Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu'na çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi. Dekan Âşıkkutlu, kendisinin de bir Oflu olarak, doğduğu ilçeye en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.