Of Emniyetinden 170. Yıl Ziyareti

Of Emniyetinden 170. Yıl Ziyareti

Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 170. Yıl dönümü ve polis haftası nedeniyle İlçemiz Emniyet Müdürü Murat Türköz ve Başkomiser Abdullah Karaman ve polis memurlarından oluşan heyet Belediye Başkan Yardımcımız Halil Alireisoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 170. Yıl dönümü ve polis haftası nedeniyle İlçemiz Emniyet Müdürü Murat Türköz ve Başkomiser Abdullah Karaman ve polis memurlarından oluşan heyet Belediye Başkan Yardımcımız Halil Alireisoğlu’nu makamında ziyaret etti. Emniyet mensupları ziyarette Başkan Yardımcımız Alireisoğlu’na çiçek takdim etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcımız Halil Alireisoğlu "10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk polis teşkilatının milletimizin can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden çalışıyor, gerektiğinde canını feda etmekten çekinmiyor. Görevi başında şehit olan tüm polislerimize rahmet diliyorum. Polis Haftası etkinliklerine Belediyemiz olarak üzerimize düşen görevi yapmaya da hazırız." dedi.