170. Yıl Of'ta Kutlandı

170. Yıl Of'ta Kutlandı

Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yılı Of’ta düzenlenen programla anıldı.

Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yılı Of’ta düzenlenen programla anıldı. 

Of Kaymakamı Eren Arslan’ın organizasyonu ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun ev sahipliği ile İlçede görevli Emniyet Mensupları ve Ailelerine Of Belediyesi Sahil Tesisleri Oğuzhan Restoran da yemekli toplantı düzenlendi. 

Programa; Of Kaymakamı Eren Arslan, Garnizon Komutanı Neşet Daler, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Başkomiser Abdullah Karaman, çok sayıda polis ve yakını katıldı. 

Açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Murat Türköz “Özel ve önemli günlerinde düzenlenen program ile kendilerini unutmayan ve onurlandıran Kaymakam ve Belediye başkanına teşekkür ederim” dedi. 

Salim Salih Sarıalioğlu ise yaptığı konuşmasında; “Öncelikle kuruluş yıldönümünüzü kutlar nice yüzlerce yıla ve dünyanın sonuna kadar devam edecek yıl dönümleri dilerim. Zor ve meşakkatli bir meslek ve yol seçtiniz bunu seçerken bilerek seçtiniz. Ülkemizin içinde bulunduğu zor günlerde sizlerin omuzlarındaki yük daha da artmıştır. Sizler mesleğinizin gereğini hakkaniyetli olarak yapacağınıza ve ülkemizin önündeki zor dönemi atlatacağımıza olan inancım tamdır. Ülkemiz için güzel günlerin geleceğine inancım tamdır. Mesleğinizin zorluğunu ve kutsallığını bilerek yapacağınız görevinizde başarılar dilerim” dedi. 

"Rabbim ayağınıza taş değdirmesin." 

Kaymakam Eren Arslan da yaptığı konuşmasında; “Bayram, Tatil Hafta sonu demeden yaptığınız çalışmalarda asıl yükü Aileler çekiyor mesleğiniz gereği tayinler nedeniyle yapacağınız yer değişikliklerinde yeni çevre yeni okul yeni bir iklim ama sizinle beraber ve her zaman destekçiniz bu yüzden asıl zorluğu yaşayan aileleriniz. Yapılan tüm programlarda her zaman destek olan sayın belediye başkanına ve Jandarma komutanına teşekkür ederim. Tüm kurumlarla aile ortamı gibi çalışmayı ilke edindiğimiz ilçemizde bu özel gününüzü kutlar sağlık ve huzurlu çalışmalar dilerim. Rabbim sizi korusun. Dünya durdukça teşkilatınız güçlü kalsın” dedi. 

Program sonunsan Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Tüm Emniyet çalışanları adına Emniyet müdürü Murat Türköz’e plaket taktimi yapıldı. Ardından protokol üyeleriyle ve polislerle birlikte 170. yıl pastası kesildi.