DSİ heyeti, Of'ta incelemelerde bulundu

Of’ta yaşanan olumsuz hava nedeniyle yaşanan su baskınlarının ardından, ilçede yapılması gereken çalışmalar konusunda belediye ve DSİ yetkilileri birlikte incelemelerde bulundular.

Devlet Su İşleri (DSİ) 22. Bölge Müdürü Mahmut Berber, beraberinde Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve şube müdürleriyle ilçede yaşanan su baskınlarını yerinde incelemek ve yapılacak çalışmalar hakkında proje üretmek için Kıyıboyu Mahallesi ve Yeni Mahalle Mahallesini ziyaret etti.

Ziyarette DSİ heyetine ilçede yaşanan afet ile ilgili bilgi veren Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, yaşanan felaketin bir daha yaşanmaması için yapılması gereken bazı çalışmalar olduğunu, bu çalışmaları DSİ ile birlikte yapılacağını söyledi.

Su baskınlarından en çok Kıyıboyu Mahallesi’nin etkilendiğini ifade eden Alireisoğlu, yapılacak çalışmayla afetin bir daha yaşanmasını önlenebileceğini belirtti.

DSİ 22. Bölge Müdürü Mahmut Berber, Of’ta yaşanan afetin ardından yerinde inceleme yaparak yaşanan soruna çözüm bulmak istediklerini ve bu amaçla su baskınlarının yaşandığı bölgelerde incelemeler yaparak alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.