Başkan Sarıalioğlu, Öğrencilerin Röportaj Konuğu Oldu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ödev için kapısını çalan öğrencileri geri çevirmeyen röportaj vererek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ödevleri için gelen öğrencileri geri çevirmiyor. Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesi 11. sınıf öğrencisi Şule Özbektaş ve arkadaşlarını makamında ağırlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, sosyal sorumluluk ile ilgili özel olarak hazırlanan röportajda soruları yanıtladı. Başkan Sarıalioğlu, belediyenin görev alanları, hizmetleri, sorumlulukları hakkında da öğrencilere bilgiler verdi. Öğrencilerin dersleri hakkında sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, isteklerini de dinledi. Konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen Sarıalioğlu, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.