Başkan Sarıalioğlu'ndan Örnek Davranış

Kızılay'a kan bağışında bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Bir damla kan bir can demektir. Bu vesileyle Oflu hemşerilerimi de kan bağışı konusunda duyarlı olmaya ve kan bağışında bulunmaya davet ediyorum" dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’ndan örnek davranış. Of Çarşıbaşı Büyük Camii önünde bulunan Kızılay kan toplama aracına giden Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, kan bağışında bulundu. Kızılay Şubesi tarafından karşılanan Başkan Sarıalioğlu, stantta görevli Kızılay çalışanlarıyla da bir süre sohbet etti. 1 ünite kan bağışında bulunan Başkan Sarıalioğlu, "Belirli aralıklarla, düzenli olarak kan bağışında bulunmaya özen gösteriyorum. Belirli dönemlerde kan vermek hem vücudumuza faydalı hem de kan ihtiyacı olan hastalara da bir anlamda faydanız dokunmuş oluyor. Bir damla kan bir can demektir. Bu vesileyle Oflu hemşerilerimi de kan bağışı konusunda duyarlı olmaya ve kan bağışında bulunmaya davet ediyorum" dedi.

Kızılay yetkilileri; Of’ta her ay gezici kan merkezinin kurulduğunu her meslek kuruluşundan katılımın olduğu ve halkın ilgisinden memnun kaldıklarını belirterek, her ay Of’tan, yüzün üzerinde ünite kanın aldıklarını dile getirdiler.