Başkan Sarıalioğlu, 'Eğitime büyük önem veriyoruz!'

Başkan Sarıalioğlu, 'Eğitime büyük önem veriyoruz!'

28 Şubat İlkokulu yönetiminin 'Belediyenin görevleri ve Belediye Başkanın Hayatı' projesi kapsamında Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Okulun çok amaçlı salonunda 4. Sınıf öğrencilerine yönelik seminer verdi.

28 Şubat İlkokulu yönetiminin “Belediyenin görevleri ve Belediye Başkanın Hayatı” projesi kapsamında Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Okulun çok amaçlı salonunda 4. Sınıf öğrencilerine yönelik seminer verdi. Seminere Of İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Okul Aile Birliği Başkanı İdris Ayan’da katıldı.

'Belediyenin görevleri ve Belediye Başkanın Hayatı' konulu seminer öncesi konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Eğitime büyük önem veriyoruz, insana yatırım yapıyoruz. Biliyoruz ki Türkiye’nin aydınlık yarınları, bu gençlerimizin omuzlarında yükselecek" dedi. 

Başkan Sarıalioğlu, Seminerde kendi yaşantısından ve başarılı insanların yaşantılarından örnekler vererek neler yapılması gerektiğini öğrencilerle paylaştı. Çok sıcak bir iletişim ortamında geçen seminer sonrasında 28 Şubat İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri ile beraber topluca fotoğraf çekildi.

28 Şubat İlkokulu yöneticileri öğretmen ve öğrencileri Başkan Sarıalioğlu’na gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler.